Такси услуги во земјата и странство


Климатизирани и комфорни возила за превоз до сите градови и аеродроми во Македонија и Европа

Тип на возило:

Renault Fluence- максимум 4 патници
Renault Grand SCENIC- максимум 6 патници

За подетални информации можете да не контактирате на: +389 75 888 825 или info@heratours.mk